ANSIKTSBAHANDLING

Ansiktet ditt fortjener kun det beste. I vår varierte behandlingsmeny finner du noen av markedets mest pleiende og effektive ansiktsbehandlinger.

unge kvinner
Beautiful african woman getting face mas

SKIN Dyprens

ca 60 min | pris 990,-

Behandlingen starter med dobbelrens, eksfoliering, utklemming av talg og hudanalyse av huden slik at vi kan skreddersy behandlingen etter ditt behov. Vi fortsetter med en utvalgt ansiktsmaske, som etterfølges av en avslappende massasje av skulder og nakkeparti. Behandlingen avsluttes med produkter som er tilpasset hudtilstanden din, og veiledning om videre pleie av huden.

I dyprensen vår skreddersyr vi behandlingen etter huden din. 

393c14d6af2f8f5e8c6ec9388724b459.jpeg

SKIN Dyprens Skinscrubber

ca 60 min | pris 1090,-

Pimp opp dyprensen med å legge til Skinscrubber.

Denne maskinen bruker:

  • Soniske vibrasjoner for en dypere rens av huden

  • Microstrøm ION+ for bedre utklemming av talg, olje og smuss, og eksfoliering av døde hudceller.

  • Microstrøm ION - hjelper huden å absorbere næring bedre og dypere.

  • Ultralyd for oppstramming, redusere linjer og rynker, og glød.

Aesthetic Procedure. Beautician Applying

SKIN Signature Facial

ca 75-90 min | pris 1690,-

En dyprengjørende, effektiv og intens fuktbehandling som vi har skreddersydd for at du skal gå ut av salongen med en glødende hud som føles fantastisk.

 

Behandlingen gir masse glød, er hudfornyende og virker oppstrammende. 

Inkluderer Skinscrubber med ultralyd og microstrøm, lett Green Peel, LED-lysterapi og en jellymaske tilpasset din hud. 

Mann får et ansikts

SKIN Dyprens express

ca 30 min | pris 590,-

Vi renser og eksfolierer huden godt, etterfulgt av lett utklemming og maske tilpasset huden. Mens masken virker gir vi en avslappende massasje av skulder og nakkeparti. Avslutter med produkter tilpasset hudtilstand, og veiledning om videre pleie av huden.

Dyprens express er perfekt for deg som er mye på farten eller har dårlig tid, men som vil ha mye av de gode fordelene som en vanlig dyprens gir. 

ansikts

SKIN Dyprens ungdom

ca 50 min | pris 490,-

Alle under 18 år får ungdomspris på dyprens, og behandlingen blir skreddersydd etter kundens behov, ofte med fokus på utklemming.

treatment-HD-1.jpg

DMK Enzymterapi

ca 90 min | pris 1490,-

DMK Enzymerapi jobber ut fra prinsippet om "reversert osmose". Dette virker utrensende på slagstoffer, fungerer som en peeling og er med på å øke blodgjennomstrømmingen slik at hudcellene kan få oksygen fra kroppens indre.

Setter i gang alle nedsatte funksjoner i huden, øker blod og lymfesirkulasjonene, forsyner huden med oksygen og næring. Virker oppstrammende på linjer og rynker, og gir en sunn og fin glød. Også helt super på en sensitiv hud som ikke tåler andre aktive behandlinger, og en hud med en svekket hudbarriere.

Effektiv behandling som passer alle, også gravide og ammende, de med sensitiv hud, rosacea, eksem og lignende. 

treatment-HD-1.jpg

DMK Enzymterapi

ca 90 min | pris 1990,-

Her gjennomfører vi DMK Enzymterapi i salong, samt at du får med deg produkt-kit hjem for ca 1 måned med veiledning på hvordan det skal brukes.

Denne er flott å velge hvis det er første gang du tar DMK Enzymbehandling, eller hvis huden din er stresset og i ubalanse og vi ønsker å jobbe videre med huden din etter bahandling i salong for å oppnå en hud i balanse.

Effektiv behandling som passer alle, også gravide og ammende, de med sensitiv hud, rosacea, eksem og lignende. 

Untitled-design-2019-05-21T140031.748+co

Hudscanning

ca 30 min | pris 390,-

Observe520 er et hudanalyseapparat som bruker spesialutviklet fototeknologi for å hjelpe oss i vårt arbeid med huden. En skanning gir oss muligheten til å avdekke tilstander på og under huden, som ikke kan ses med det blotte øye. Ved hjelp av denne maskinen kan vi virkelig skreddersy riktig behandling og hjemmeprogram for huden din, og kan lettere se resultat underveis ved å ta oppfølgingsbilder og sammenligne bildene. 

 

Vi sender gjerne bildene og analysen av huden til din epost om ønskelig.​

greenpeel4.jpg

Green Peel® Fresh Up

ca 60 min | pris 1300,-

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en express utgave på 30 min kr 900,- uten lett utklemming, ampulle og maske. 

Viktig! Kjøp av hjemmeprodukter til å bruke de 5 - 6 første dagene etter peelingen er viktig for optimalt resultat av behandlingen. Finnes i reisestørrelser.

greenpeel4.jpg

Green Peel® Energy

ca 60 min | pris 1500,-

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.

 

Viktig! Kjøp av hjemmeprodukter til å bruke de 5 - 6 første dagene etter peelingen er viktig for optimalt resultat av behandlingen. Finnes i reisestørrelser.

greenpeel4.jpg

Green Peel® Classic

ca 120 min | pris 2700 + kjøp av hjemmeprodukter

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

 

Viktig! Ved Green Peel®Classic skal det kjøpes 3 hjemmeprodukter til kr 1685,-.

2015_05_04_11.26.14.jpg

Green Peel® Øyenkontur behandling

ca 30 min | pris 790

Dr.Schrammek GREEN PEEL®EYE CONTOUR TREATMENT motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning.

Dr.Schrammek's øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer, mørke ringer og poser under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

Kan også legges til i annen behandling, til kr 500,-.

Nettsidebilde-1024x1024.jpg

Hydrojelly mask

Add on | pris 390,-

Hydrojellymaskene er tilsatt elektrolytter for at kroppen skal ta i mot og holde på næringen som gis igjennom ansiktsbehandlinger. Maskene skaper også en vakumlignende forsegling slik at næringsstoffene trekker dypere ned i huden. Tilfører fukt, har en svært beroligende effekt, revitaliserer og gir glød, samt at de forskjellige jellymaskene har egne spesifike egenskaper som tilpasses hver hud. 

Kan legges til alle ansiktsbehandlinger for en forsterket effekt, og er helt super etter voksbehandlinger og diatermi av couperose for en beroligende og lindrende effekt. Makskene er også perfekt for å behandle hude mens du får vippeløft eller vippeextension.

IMG_3959.jpg

Hydrojelly Tired Eyes

Add on | pris 190,-

Øyepartiet har ekstra tynn hud og er mer utsatt enn resten av kroppen, og trenger derfor ekstra omsorg. Øyemaske er fantastisk på f.eks trøtte, slitne, hovne eller såre øyne, eller etter voksing av bryn hvis du blir litt rød og sensitiv etterpå. I tillegg er de veldig fine for oppstramming rundt øyet og for å gi et mer våkent  blikk. 

Kan legges til alle behandlinger untatt vippeløft, vippeextension og Brow Lamination. 

Image by Morgan Alley

Hydrojelly Intesive Lip Treatment

Add on | pris 150,-

Gi leppene en skikkelig næring- og fuktighetsboost med Hydrojellymaske som kan legges til alle behandlinger. 

Sørger for at fuktigheten trekker dypt ned i leppene, glatter ut tørrhetslinjer rundt og på leppene, og lindrer sårhet.

Passer ekstra bra til tørre vinterlepper.