ANSIKTSBAHANDLING

Ansiktet ditt fortjener kun det beste. I vår varierte behandlingsmeny finner du noen av markedets mest pleiende og effektive ansiktsbehandlinger.

Hudscanning

ca 30 min | pris 390-

Observe520 er et hudanalyseapparat som bruker spesialutviklet fototeknologi for å hjelpe oss i vårt arbeid med huden. En skanning gir oss muligheten til å avdekke tilstander på og under huden, som ikke kan ses med det blotte øye. Ved hjelp av denne maskinen kan vi virkelig skreddersy riktig behandling og hjemmeprogram for huden din, og kan lettere se resultat underveis ved å ta oppfølgingsbilder og sammenligne bildene. 

Vi sender gjerne bildene og analysen av huden til din epost om ønskelig. 

Hudskanning er inkludert i alle recurfacing-behandlinger.

Dyprens

ca 60 min | pris 990,-

I dyprensen vår skreddersyr vi behandlingen etter huden din.

Behandlingen starter med dobbelrens, eksfoliering, utklemming av talg og hudanalyse av huden slik at vi kan skreddersy behandlingen etter ditt behov. Vi fortsetter med en avslappende massasje av skulder og nakkeparti, som etterfølges av en deilig ansiktsmaske. Behandlingen avsluttes med produkter som er tilpasset hudtilstanden din, og veiledning om videre pleie av huden. 

Dyprens express

ca 30 min | pris 590,-

Dyprens express er perfekt for deg som er mye på farten eller har dårlig tid, men som vil ha mye av de gode fordelene som en vanlig dyprens gir.

Vi renser og eksfolierer huden godt, etterfulgt av lett utklemming og maske tilpasset huden. Mens masken virker gir vi en avslappende massasje av skulder og nakkeparti. Avslutter med produkter tilpasset hudtilstand, og veiledning om videre pleie av huden.

Dyprens ungdom

ca 50 min | pris 490,-

Alle under 18 år får ungdomspris på dyprens, og behandlingen blir skreddersydd etter kundens behov.

Green Peel® Fresh Up

60 min | pris 1100,-

​Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en express utgave på 30 min kr 900,- uten lett utklemming, ampulle og maske. 

Viktig! Kjøp av hjemmeprodukter til å bruke de 5 - 6 første dagene etter peelingen er viktig for optimalt resultat av behandlingen. Finnes i reisestørrelser.

Green Peel® Energy

ca 60 min | pris 1400,-

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

 

Viktig! Kjøp av hjemmeprodukter til å bruke de 5 - 6 første dagene etter peelingen er viktig for optimalt resultat av behandlingen. Finnes i reisestørrelser.

Green Peel® Classic

ca 120 min | pris 2500,- + kjøp av hjemmeprodukter

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

 

Viktig! Ved Green Peel®Classic skal det kjøpes 4 hjemmeprodukter til kr 1989,-.

Green Peel® Øyenkontur behandling

ca 30 min | pris 700,-

Dr.Schrammek GREEN PEEL®EYE CONTOUR TREATMENT motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og  øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning.

Dr.Schrammek's øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer, mørke ringer og poser under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

Kan også legges til i annen behandling, til kr 500,-.

Microneedling m/ Skinpen

ca 60 min | pris 1690,-

SkinPen brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av ansiktsrynker, porer, acne-arr og strekkmerker. SkinPen har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker.

SkinPen er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Muligheten for å justere nållengden er en av grunnene til at Skinpen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden, og arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. 

Skinpen kombineres med resurfacing-behandlinger (anbefalt) for optimalt resultat, dette skreddersyr vi etter ditt behov. kr 1950,-/ kr 2290,-.

Resurfacing

ca 30-60 min | fra 1290-2600,-

​pHformula er den første pharma-cosmeceutical produktserie, basert på hud resurfacing i stedet for peeling. pHformula resurfacingsystem er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmeceutical og medisinske resepter. Resurfacing har flere fordeler foran tradisjonelle peelinger. Peelinger forårsaker hovedsaklig eksfoliering av huden, hvor resurfacing aktivt fremmer en akselerert cellefornyelse og cellereparasjon, samtidig som traume og overfladiske irritasjoner reduseres. Denne effekten oppnås gjennom mekanismer i et unikt leveringskompleks (PH-DVC™), som sikrer maksimal kontrollert levering av de aktive ingrediensene uten negative sideeffekter man normalt ser ved bruk av tradisjonelle peelinger.

Med resurfacing skreddersyr vi behandlingene til din hud og den problematikken vi skal forbedre. Vi kan jobbe med alt fra pigmentering, acne, porer, aldring, solskader, arr, til sensitivitet/rosacea og livløs/gusten hud. 

En kur på flere behandlinger er alltid anbefalt.

Kontakt oss for gratis konsultasjon.

Please reload

Sivert Nilsens gate 26, 8300 Svolvær.

tlf: 489 44 999  e-post: bestilling@skinlofoten.no