ANSIKTSBAHANDLING

Ansiktet ditt fortjener kun det beste. I vår varierte behandlingsmeny finner du noen av markedets mest pleiende og effektive ansiktsbehandlinger.

unge kvinner

Dyprens

ca 60 min | pris 990,-

Behandlingen starter med dobbelrens, eksfoliering, utklemming av talg og hudanalyse av huden slik at vi kan skreddersy behandlingen etter ditt behov. Vi fortsetter med en utvalgt ansiktsmaske, som etterfølges av en avslappende massasje av skulder og nakkeparti. Behandlingen avsluttes med produkter som er tilpasset hudtilstanden din, og veiledning om videre pleie av huden.

I dyprensen vår skreddersyr vi behandlingen etter huden din. 

Dyprens express

ca 30 min | pris 590,-

Vi renser og eksfolierer huden godt, etterfulgt av lett utklemming og maske tilpasset huden. Mens masken virker gir vi en avslappende massasje av skulder og nakkeparti. Avslutter med produkter tilpasset hudtilstand, og veiledning om videre pleie av huden.

Dyprens express er perfekt for deg som er mye på farten eller har dårlig tid, men som vil ha mye av de gode fordelene som en vanlig dyprens gir. 

Dyprens ungdom

ca 50 min | pris 490,-

Alle under 18 år får ungdomspris på dyprens, og behandlingen blir skreddersydd etter kundens behov, ofte med fokus på utklemming.

Hudscanning

ca 30 min | pris 390,-

Observe520 er et hudanalyseapparat som bruker spesialutviklet fototeknologi for å hjelpe oss i vårt arbeid med huden. En skanning gir oss muligheten til å avdekke tilstander på og under huden, som ikke kan ses med det blotte øye. Ved hjelp av denne maskinen kan vi virkelig skreddersy riktig behandling og hjemmeprogram for huden din, og kan lettere se resultat underveis ved å ta oppfølgingsbilder og sammenligne bildene. 

 

Vi sender gjerne bildene og analysen av huden til din epost om ønskelig.​

Green Peel® Fresh Up

ca 60 min | pris 1300,-

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en express utgave på 30 min kr 900,- uten lett utklemming, ampulle og maske. 

Viktig! Kjøp av hjemmeprodukter til å bruke de 5 - 6 første dagene etter peelingen er viktig for optimalt resultat av behandlingen. Finnes i reisestørrelser.

Green Peel® Energy

ca 60 min | pris 1500,-

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.

 

Viktig! Kjøp av hjemmeprodukter til å bruke de 5 - 6 første dagene etter peelingen er viktig for optimalt resultat av behandlingen. Finnes i reisestørrelser.

Green Peel® Classic

ca 120 min | pris 2700 + kjøp av hjemmeprodukter

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

 

Viktig! Ved Green Peel®Classic skal det kjøpes 3 hjemmeprodukter til kr 1685,-.

Green Peel® Øyenkontur behandling

ca 30 min | pris 790

Dr.Schrammek GREEN PEEL®EYE CONTOUR TREATMENT motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning.

Dr.Schrammek's øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot linjer, mørke ringer og poser under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

Kan også legges til i annen behandling, til kr 500,-.

Microneedling

ca 60 min | pris 1890,-

Microneedling brukes til målrettet behandling av ansiktsrynker, porer, acne-arr og strekkmerker. Behandlingen har som formål å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker. Microneedling virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikrohull/kanaler ned til underhuden. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen stampes dypere ned, og kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. 

Mircroneedling kombineres gjerne med kjemiske peilinger (anbefalt) for optimalt resultat, dette skreddersyr vi etter ditt behov.

Kjemisk peel

ca 30 min | pris 

Mer info kommer snart..

Kjemisk peel

ca 30 min | pris

Mer info kommer snart..

Kjemisk peel

ca 30 min | pris

Mer info kommer snart..

Sivert Nilsens gate 26, 8300 Svolvær.

tlf: 489 44 999  e-post: bestilling@skinlofoten.no

A5337F51-19DC-4429-920F-B473F0FE9352_edi