BABOR

Babor har vært på markedet i mer enn 50 år, og er en av de første profesjonelle hudpleieseriene som ble tatt inn i Norge.

Som alle andre tyske merkevarer kjennetegnes Babor også av seriøsitet og kvalitet. Konsernet har en streng kvalitetskontroll som gjelder alle ledd i produksjonen fra råvarer til salgsleddene før produktene endelig når forbrukermarkedet. I tillegg vektlegges konstant oppdatering av terapeuter, og deres evne til å bringe kunden i harmoni.

 

Babors  setter sin ære i å bruke de fineste råvarene, og aldri fravike sin overbevisning om naturen for å oppnå de alle beste resultater for forbrukeren. Deres nærhet til naturen og bruk av kun naturlige ingredienser, er kombinert med det alle siste innen forskning og tidsriktig teknologi.  De bruker mye Thermalvann, planter, alger, vitaminer, urter, mineraler og vulkansk leire i sine produkter. De verdenskjente kildene i Aachen har i mange år vært kjent for sin helende effekt på hudlidelser og raumatiske plager. Thermalvannet bygger opp hudens immunforsvar, styrker, fukter, har en beroligende- og kjølende effekt. 

Babor legger stor vekt på detaljer, det er ofte det lille ekstra som gjør en store forskjellen. Dette gjelder design, elementene i behandlingene og selvfølgelig ingrediensene i produktene. 

Sivert Nilsens gate 26, 8300 Svolvær.

tlf: 489 44 999  e-post: bestilling@skinlofoten.no