KROPPSBEHANDLING

Vi tilbyr de populære behandlingene microneedling og Green Peel til kropp også.

Naturlig skjønnhet
Young woman undergoing treatment with bo

SKIN Dyprens Rygg

ca 60 min | pris fra 990,-

Denne behandlingen er perfekt for deg som sliter med akne, hudormer og urenheter på rygg. Vi renser og eksfolierer huden grundig før vi starter utklemming. Videre får du ligge med en aktiv maske og deretter avsluttes behandlingen med tilpasset produkter. Underveis finner vi ut hva som kan være årsaken til problemet, og du får tips og anbefalinger til hva du kan gjøre hjemme for å forbedre huden.

skinPen-II-850x340.jpg

Microneedling kropp

ca 60-80 min | pris fra 1890,-

Microneedling brukes til målrettet behandling til linjer, porer, acne-arr, strekkmerker og slapp hud. Behandlingen har som formål å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og slapp hud. Microneedling virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikrohull/kanaler ned til underhuden. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen stampes dypere ned, og kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. 

Green_Peel-_Rygg_edited.jpg

Green Peel®Energy Kropp

ca 60 min | pris 1500,-

Green Peel Energy utføres også som kroppsbehandling på problemområder. Denne er helt supert på f.eks rygg med akne og urenheter, og er en mer aktiv og dypere behandling enn en vanlig dyprens, og vil gi enda bedre resultater. Brystkassen er også ofte et problemområde hos mange, da vi har tynnere hud her som vanligvis viser solskader og andre skader tidligere enn resten av kroppen. En Green Peel Energy vil være en super behandling for dette.

Green_Peel-_Rygg_edited.jpg

Green Peel®Classic Kropp

ca 120 min | pris 2700,- + hjemmeprodukt

Green Peel Classic utføres også som kroppsbehandling  på problemområder. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, akne og arr. Gir veldig gode resultater på strekkmerker. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter noen dager vil en som regel flasse. Etter 10-12 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. Du må følge opp behandlingen med tilrettelagt hjemmeprodukt.

Resultatet er total hudfornyelse.