KROPPSBEHANDLING

Vi tilbyr kroppsinnpakkning, microneedling og Green Peel til kropp.

Microneedling m/ Skinpen til kropp

ca 60 min | pris 1690,-

SkinPen brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av rynker, arr og strekkmerker. SkinPen har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden og til å reparere seg selv.

SkinPen er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Muligheten for å justere nållengden er en av grunnene til at Skinpen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden, og arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden.

Skinpen i kombinasjon med resurfacing har optimal effekt på områder som bryst og hender.

Green Peel®Classic Kropp

ca 120 min | pris 2500,- + hjemmeprodukt

Green Peel Classic utføres også som kroppsbehandling  på problemområder. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, akne og arr. Gir veldig gode resultater på strekkmerker. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter noen dager vil en som regel flasse. Etter 10-12 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

Kroppsinnpakning

ca 60 min | pris 850,-

I klinikkbehandlinger viser Bioslimming Body Wrap dramatiske resultater på forminskning av fettannsamlinger og cellulitter på inntil 67% på under 4 uker.
Fokuserer på synligheten av cellulitter, fettansamlinger, forbrenner kalorier, vekttap, strammer og mykner opp huden med langvarig resultater etter første behandling.


En av de sterkeste profesjonelle produktene som er tilgjengelig er full av aktive ingredienser, eteriske oljer, plante og alge ekstrakter. Koffein resulterer i et bredt spekter av flere terapeutiske fordeler som forbedret utseende av åreknuter, strekkmerker og det har vist seg å ha en innvirkning på kollagenstruktur og bindevev for å nevne noen.


Bioslimming bruker både varme og kalde thermoalger og det resulterer i en økt absorbasjon av de aktive ingrediensene, Thermoalger stimulerer fettforbrenningen og derfor reduseres fettvevet samtidig som den stimulerer lymfesystemet.

 

1 behandling, 850 kr

6 behandlinger, 4500 kr

10 behandlinger, 6900 kr

Etter en behandling og/eller kur anbefales hjemmeprodukter for å optimalisere og vedlikeholde resultatene.

Please reload

Sivert Nilsens gate 26, 8300 Svolvær.

tlf: 489 44 999  e-post: bestilling@skinlofoten.no