Mii cosmetics

Mii makeup er laget med tanke på DEG!

Mii make up er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra klinikker, spa og utsalgsteder og deres kunders behov. Det var viktig å utvikle et variert sortiment som nådde ut til alle kunder, samt en serie som kan påføres direkte etter en behandling og passer til en sensitiv hud.

Mii er ikke en serie som er basert på kortvarige sesongbaserte trender, men en serie av nøye utvalgte formularer som utgjør en kurant og god grunnpalett av hverdagsmake up for alle. Paletten er skapt for å fremheve og skape den beste mulige utgaven av deg selv hver eneste dag, hver kveld og til enhver spesiell anledning. Designet for å levere rikelig av fordeler til både hud og finish!

Et eksempel er Mii’s Intensifying Lash Lover, en maskara som inneholder Bivoks og gir vippene en beskyttende og mykgjørene balsamegenskap.

Mii har en egen mineral makeup linje, med mineral pudder, pudderskygger og pudderrouge. Minerallinjen er uten Bismuth og mineralene er kvesset tre ganger, noe som gjør mineralene ultra lette og fine.

 

Hvert eneste Mii produkt har sin perfekte match med spesial designet Mii makeup utstyr og børster som er lett å bruke og virkelig henter frem produktenes sanne potensial!

Mii vet at det er et stort steg å bytte eller tørre å prøve en ny make, derfor er det også utviklet et eget konsultasjons-system for Mii. Under en slik skreddersydd sessions, vil din terapeut eller Mii makeupartist jobbe med deg for å finne dine rette produkter og farger og lære deg hvordan du skal bruke det optimalt.

Mii er utviklet spesielt til terapeuter, salonger, make up artister og deres kunder.

Med Mii får du også muligheten til å skape en look som er unik og komplett for deg! Enten det er en daglook, en dramatisk smokey eyes look eller brudemakeup du er på jakt etter. Den fantastiske makeupen har et bredt spekter av nydelig farger, tilpasset de fleste hudtyper og hudtoner.

Make up merket Mii Cosmetics er «up to date» innen formularer, ingredienser og teknologi og ble lansert av Gerrard International i Storbritannia i 2011. De velgjørende produktene inneholder mineraler fra edelstener som bla. Rubin og Amethyst som gir en nydelig glød og luksuriøs følelse. 

Sivert Nilsens gate 26, 8300 Svolvær.

tlf: 489 44 999  e-post: bestilling@skinlofoten.no