Christina virkelig elsker jobben sin, og har lenge drømt om å starte sin egen velværesalong. Endelig falt brikkene på plass, og lørdag 10.desember 2016 åpnet hun sitt hjertebarn, nemlig Skin. Her tilbyr vi det meste innenfor skjønnhet og velvære, og tanken vår er at vi hele tiden skal oppdatere oss på nye og spennende nyheter innenfor faget.

Christina er eier og daglig leder av Skin, og er utdannet hudterapeut på senZie Akademiet ved Høgskolen i Buskerud, avd. Drammen. Hun har jobbet et par år som hudterapeut og daglig leder i Svolvær hos tidligere arbeidsgiver, og har fått gode erfaringer for å starte egen bedrift. Hun legger stolthet i å være perfeksjonist i alle sine behandlinger, og elsker presisjonsarbeid. Hun spesialiserer seg også på avansert hudpleie, og jobber mye med forbedring av ulike hudproblemer. 

 

Sertifiseringer:

Hudterapeut, vippetekniker i klassisk og volum extension, elektrolyse/epilasjonsterapeut, spraytan, syrepensling, resurfacing, Green Peel, LVL vippeløft, brow lamination, microneedling

Elena kommer

 

Sertifiseringer:

Kropp- og massasjeterapeut

KONTAKT OSS

Sivert Nilsens gate 26

8300 Svolvær

Tel: 489 44 999

E-post: bestilling@skinlofoten.no

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sivert Nilsens gate 26, 8300 Svolvær.

tlf: 489 44 999  e-post: bestilling@skinlofoten.no