VIPPER & BRYN

Vipper og bryn er i vinden som aldri før, og de fleste vil gjerne ha både velstelte bryn og vipper som framhever øynene sine. Vi tilbyr alt fra farging og forming, til vippeløft og vippeextension. På nyåret kommer også PMU og Microblading.

Farging av vipper

ca 30 min | pris 250,-

Vi farger vippene med hudvennlige fargestoffer som vi tilpasser din egen hår- og hudfarge. Vippefargen sitter i ca 4 uker.

Pakkepriser:

Farg & form vipper + bryn, kr 590,-

Farging av bryn

ca 30 min | pris 190,-

Vi farger brynene med hudvennlige fargestoffer som vi tilpasser din egen hår- og hudfarge. Brynsfargen sitter i ca 4 uker. 

Pakkepriser:

Farg & form av bryn, kr 390

Farg & form vipper + bryn, kr 590,-

Forming av bryn

ca 30 min | pris 250,-

Velstelte bryn gjør utrolig mye for ansiktet. Vi former og steller de for å fremheve din naturlige skjønnhet, og gir gjerne råd om do's and don'ts hvis du er usikker. 

Pakkepriser:

Farg & form av bryn, kr 390

Farg & form vipper + bryn, kr 590,-

Klassisk vippeextension

ca 120 min | pris 1590,-

Få lengre, fyldigere vipper og et mer våkent blikk uten bruk av maskara.

Singel/klassisk vippeextension er en behandling hvor vi limer kun én vipp på din egen øyenvipp og gir et mer naturlig resultat enn volumvipper. Denne behandlingen er perfekt for deg som vil ha en mer nøytral look, men fremdeles vil ha lengre fyldigere vipper.

Normalt har øyevippene en vekstfase på ca 6-8 uker, men de falske vippene sitter ikke like lenge som dine egne øyevipper.  Vanligvis trenges det påfyll etter 3 ukers tid, men noen trenger påfyll oftere, mens andre kan vente 4-5 uker. 

Påfyll 1-3 uker, kr 690,-

Påfyll 3-5 uker, kr 790,-

Vipperens for optimalt vedlikehold av vippene er sterkt anbefalt, kr 389,-

Volumvipper

ca 180 min | pris 1890,-

Volumvipper er supert for deg som har lyst på mer volum, tykkelse og lengde enn en klassisk vippeextension kan gi.

Denne behandlingen er designet for å gi deg voluminøse vipper og derfor setter vi på to eller flere vipper på én øyenvipp. Tiltross for at volumvipper gir et mer merkbart resultat er de fortsatt laget for å se mest mulig lik dine naturlige vipper.
Vi velger alltid de vippene som gir best resultat og tar utgangspunkt i dine naturlige vipper. Kunder med kortere og tynnere vipper vil som regel få påsatt 2D-4D vipper, mens kunder som har lengre og tykkere vipper kan få 4D-7D vipper.

Påfyll 1-3 uker, kr 790,-

Påfyll 3-5 uker, kr 890,-

Vipperens for optimalt vedlikehold av vippene er sterkt anbefalt, kr 389,-

LVL Vippeløft

ca 60 min | pris 790,-

Dropp vippetanga!

LVL står for Lengde, Volum og Løft. En totalt forskjellig behandling fra tidligere vippepermanent. LVL er utformet for å forskjønne kundenes naturlige vipper ved å rette dem ut og løfte dem i stedet for å krølle dem, dette gir en illusjon av lengre og tykkere vipper. Behandlingen tar mellom 45 og 60 minutter og varer opp til 8 uker avhengig av lengde og kvalitet på kundens naturlige vipper.

LVL Vippeløft m/farg av overvipper, kr 890

Please reload

Sivert Nilsens gate 26, 8300 Svolvær.

tlf: 489 44 999  e-post: bestilling@skinlofoten.no